Breed aanbod aan diensten bij uw professionele garage in Enschede

Contact
Garage Damhuis

Bij Garage Damhuis bent u aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie van uw auto, maar ook voor apk-keuring, aircoservice, zomer- & wintercontrole en servicebeurten. Onze vakkundige automonteurs kunnen uit de voeten met iedere auto van welk merk dan ook. Door middel van scholing en cursussen blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op autogebied.

Maak een afspraak

Onderhoud en reparatie

Bij Garage Damhuis kunt u terecht voor onderhoud of reparatie van ieder merk auto. Het onderhoud en/of reparatie wordt uitgevoerd zoals de autofabrikant dit voorschrijft. Hierdoor is fabrieksgarantie gegarandeerd. Alle door ons gebruikte onderdelen voor uw auto voldoen aan de fabrieksspecificaties.

Maak een afspraak voor onderhoud of reparatie

Apk-keuring

In Nederland is een apk-keuring (algemene periodieke keuring) verplicht voor benzine en elektrische auto's ouder dan 4 jaar, waarna de apk-keuring twee keer om de twee jaar moet worden uitgevoerd en daarna ieder jaar. Voor diesel en LPG-auto's ouder dan drie jaar geldt een jaarlijkse apk-keuring. 

 

Garage Damhuis is als RDW-erkend bedrijf bevoegd apk-keuringen uit te voeren en om tenaamstellingen op auto's te wijzigen. 

Maak een afspraak voor een apk-keuring

Kleine en grote servicebeurten

Iedere auto heeft op regelmatige tijden een servicebeurt nodig, zodat u veilig met uw auto kunt blijven rijden.

 

Kleine servicebeurt

Aan de hand van een inspectielijst worden belangrijke punten gecontroleerd. Ook wordt het oliefilter vervangen, motorolie ververst en ruitensproeiervloeistof bijgevuld.

 

Grote servicebeurt

Tijdens een grote beurt wordt een auto gecontroleerd op een flink aantal belangrijke punten. Naast de al genoemde zaken bij de kleine beurt, wordt de auto onder meer uitgelijnd en worden remmen gereinigd en gecontroleerd.

Maak een afspraak voor een servicebeurt

Aircoservice

Een airco in de auto moet goed werken. Dit is niet alleen prettig maar draagt ook bij aan uw gezondheid. een airco verliest per jaar een deel van zijn koelmiddel. Zit er op een gegeven moment te weinig koelmiddel in de airco dan kan de compressor kapot gaan. Ook kunnen er na verloop van tijd nare luchtjes ontstaan en ziektekiemen rondwaaien. Tijdens de aircoservice wordt de airco gereinigd en wordt de airco bijgevuld. Hierna kunt u weer fris de weg op.

Maak een afspraak voor een airco controle

Winter- en vakantiecontrole

In de winter zijn de weersomstandigheden anders dan in de zomer. Dit merkt uw auto ook. Zorg dan ook dat uw auto voorbereid is op het seizoen waarin u rijdt, zeker als u vanwege vakantie lange afstanden gaat rijden. zorg voor de juiste banden, een airco check en voor ruitenwisservloeistof die in de winter een lage temperatuur aankan zonder te bevriezen. Bij Garage Damhuis regelt u uw winter- en zomercontrole eenvoudig en gaat u met een gerust hart de weg op.

Maak een afspraak voor een winter- of zomercontrole